maandag 13 januari 2014

#MTBcafe


Wat het weekend bracht:
Een meet & greet met veel andere leuke bloggers bij het Meet the Bloggers Café in Rotterdam! Het was even zoeken naar de locatie (door de ov reisinformatie heb ik half Rotterdam gezien, lopend, dus de workout van de maand), maar dan heb je ook wat! Een superleuk inspirerend fabriekje vol enthousiaste medebloggers, een introductie door Helene Vogelaar van Urban Fair, heerlijke koffie van Ketelbinkiekoffie en onwijs lekkere hapjes van Klip & Koo (binnenkort nog meer over Aimée Klip en haar bedrijf op dit blog)! Van dit soort events word ik blij! De Nederlandse blogcommunity groeit, maar de relaxte sfeer van bloggers onder elkaar blijft gelukkig overeind! Van beginnende bloggers tot ervaren trendwatchers: iedereen staat open om ervaringen met elkaar te delen en manieren van aanpak uit te wisselen. En dat is bijzonder!

Kaartjes & goodiebag!

Wat ik meeneem van deze meeting: leuke nieuwe blogvrienden / ‘stick to your plan’/kijk met een frisse 2014-blik naar alles om je heen / doe waar je blij van wordt (do it!) & doe dat (als het lukt) nog wat vaker! Vandaar deze post: een extra berichtje om mijn wereld met jullie te delen! Vrijdag weer een column & een recept vol suiker, bloem en veel calorieën... zoals je van me gewend bent;-)


Cheesecake en carrot cake van Klip & Koo!
Inspiratiemuur maken on the spot!

Koffie van Ketelbinkie!
4 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit! Jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn.. Ben benieuwd naar je recept van vrijdag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Angelique! Volgende keer misschien?! Zou leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je te ontmoeten, was een gezellige en inspirerende middag! Groetjes Arda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Arda! Ja het was zeker inspirerend! Leuk je gesproken te hebben en ik blijf je site in de gaten houden! Je maakt zulke leuke en mooie dingen! Groetjes, An

  BeantwoordenVerwijderen