vrijdag 7 maart 2014

Tarte taart An & de Meet the blogger Video Masterclass
Deze week even ‘something completely different’. Ik was eigenlijk van plan een heerlijk Frans appeltaartje met jullie te delen, om te vieren dat ik sinds afgelopen week gastblogger ben op www.frankrijk.nl! De perfecte plek op het internet voor francofielen en iedereen die op zoek is naar bijzondere eettentjes, hotels en Table d'Hôtes in Frankrijk. Ik zal mij op de site Frankrijk.nl richten op Franse patisserie en een aantal recepten uit verschillende regio’s van Frankrijk delen. En het Franse appeltaartje... dat recept volgt volgende week! Want vandaag wil ik aangrijpen om iets anders met jullie te delen.

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mijn bloggend bestaan nog wat uit te breiden, bezocht ik afgelopen week de Meet the Blogger Masterclass Video & Personal Branding. Boeiend, leuk, interessant, hoofd-vol-nieuwe-ideeën & een hoop gesprekken met andere bloggers. Was een leerzame dag.

Kat Tan-Conte (www.zerotheone.com) gaf de videomasterclass, maar bracht zoveel meer dan alleen techniek of draaiboekverhalen. Haar aandacht is gericht op mooie, eerlijke, oprechte verhalen en beelden. Haar creativiteit en enthousiasme, maar ook haar rust en oprechte interesse in de wereld inspireren mij. En ze was ook nog een beetje streng (met een vette knipoog): Go make a 1 minute video about you and wat your blog stands for. You have 30 minutes..go, go, go! Thank you Kat!

Mooie stok achter de deur. Filmen in de directe omgeving (hoofdkwartier van Sanoma in hoofddorp), gebruiken wat binnen handbereik ligt en een verhaal vertellen in 1 minuut. Gelukkig met hulp van medeblogger Andrea (www.moodenwonen.nl): thanx! Vandaag heb ik het filmmateriaal teruggebracht tot mijn eerste one-minute-Tarte-taart-An-video. Hope you like it!