zaterdag 26 mei 2012

Berlin - at the Hive 2012

Afgelopen weekend samen met Anne van Circus Edgar naar The Hive - de eerste European blog conference in Berlijn geweest! Supergeïnspireerd ga ik mijn nieuwe blogjaar in! Zoveel leuke mensen gesproken en zoveel gepraat. De food workshop van Anne's Kitchen, de presentatie van Jeanette van Fryd Og Design en de sisters van Sister Mag: ik heb een heleboel geleerd en veel gelachen! Mooie nieuwe ideeën opgedaan voor het Fyn! Magazine dat ik dit jaar wil lanceren. En geleerd dat je - al heb je zes of zeven kinderen en je van de ene kant van de wereld naar de andere kant van de wereld verhuisd - je toch nog tijd kan maken om te bloggen en er heel succesvol in te zijn (Design Mom).De Tarte taart An-break zit erop. Vanaf volgende week ga ik de draad weer oppakken en zal ik mij storten op de Franse keuken en al haar taartjes! Zie er nu al naar uit, maar eerst kijk ik nog even terug in de tijd: Berlijn was gaaf!

Hier nog wat leuke links:
En last but not least: 
Roubos Koring Design, vernieuwd met links naar fynmagazine en mijn PinterestSuper toll!


Trabant op de muur.

De muur....

An van Circus Edgar

Sister Mag presentatie

Sister Mag

Anne van Anne's Kitchen en An van Tarte taart An!

Pretzeln....

Het Betahaus in Berlijn.

Food Photography

Resultaat 1 van 100;-)