dinsdag 27 december 2011

Kerst 2011


Het grote uitbuiken kan beginnen! Kerst 2011 was fijn en lekker! Na het maken van een productie-hoeveelheid taartlagen voor de kerst-taart die ik beloofd had mee te nemen (op twee verschillende feestjes!) en het vervoeren van mijn kerst-gevaartes (ging goed!) kon het grote genieten beginnen.

 Roses de Reims met chocolade, Eau de Vie en stukjes zuurstok!

Heerlijke cranberrytaart met Frangipane, van mijn moeder.
Gemarmerde kerstbomentaart (ook van tarte taart mam!).
Cadeau's! Een pot vol Tarte taart An cookies en jam uit la douce France!
De zalm-en coquille-taartjes van tarte-taart-El (zusje)!

Deze Kerst maakte ik een Jamie Oliver-taart (uit het kerstnummer van Jamie Magazine). Taart bestaande uit drie lagen, siroop van gember en clementines, botercrème en mijn eigen inbreng: stukjes Bigarreaux en een topping van granaatappel.


   Kersttaart met clementine, gember en granaatappeltjes!

Klaar voor vervoer...
Laagjes met botercrème en siroop van gember & clementines.

Merry Christmas en op naar de laatste week van het jaar!