Het grote uitbuiken kan beginnen! Kerst 2011 was fijn en lekker! Na het maken van een productie-hoeveelheid taartlagen voor de kerst-taart die ik beloofd had mee te nemen (op twee verschillende feestjes!) en het vervoeren van mijn kerst-gevaartes (ging goed!) kon het grote genieten beginnen.
Roses de Reims met chocolade, Eau de Vie en stukjes zuurstok! |
Heerlijke cranberrytaart met Frangipane, van mijn moeder. |
Gemarmerde kerstbomentaart (ook van tarte taart mam!). |
Cadeau's! Een pot vol Tarte taart An cookies en jam uit la douce France! |
De zalm-en coquille-taartjes van tarte-taart-El (zusje)! |
Deze Kerst maakte ik een Jamie Oliver-taart (uit het kerstnummer van Jamie Magazine). Taart bestaande uit drie lagen, siroop van gember en clementines, botercrème en mijn eigen inbreng: stukjes Bigarreaux en een topping van granaatappel.
Kersttaart met clementine, gember en granaatappeltjes! |
Klaar voor vervoer... |
Laagjes met botercrème en siroop van gember & clementines. |
Merry Christmas en op naar de laatste week van het jaar!