dinsdag 17 mei 2016

Nieuwe tak van mijn bedrijf: Foodie RecordsJezelf uitvinden, vinden, herpakken, of gewoon...weer even de focus op dat wat je met je tijd wilt doen. Ik was er even naar op zoek. Dat gaat eigenlijk nooit over;-) Ik ben altijd op zoek! Maar dat komt omdat het een puzzel is, toch? Een waarvan je zelf het eindresultaat in elkaar knutselt. En waarvan de uitkomst eigenlijk niet eens belangrijk is;-) Want die puzzel mag niet mee op reis. Maar de tijd die je gebruikt om de stukjes op de juiste plaats te leggen, die is van jou!

Mijn eigen bedrijf bestond vorig jaar tien jaar. Tijd om tegen het licht te houden of ik nog steeds doe wat ik wil doen. Enkel 'webdesign en vormgeving' dekte de lading niet echt meer. Ik maak vooral content. Culinaire fotografie, foodvideos, teksten. Het bloggen en schrijven over eten is begonnen als experiment, maar is zo leuk dat ik daar niet meer mee wil stoppen. Het vormgeven aan de wereld om mij heen doe ik continue, met camera's en pen. Ik hou er van het moment vast te leggen en het te delen.

Tijdens een trip naar Italië kreeg mijn plan steeds meer vorm en afgelopen maart lanceerde ik een nieuwe tak van mijn bedrijf: Foodie Records! Een plek waar ik door middel van fotografie, video & woord verhalen vertel over eten. Ik onderzoek hoe we media kunnen inzetten om te praten over eten, om de boodschap van mensen die communiceren via eten over te brengen en hoe we media kunnen inzetten om kennis over voeding te delen. Ik hoop dat je mijn nieuwe site een keer bezoekt!

Tarte taart An blijft daarnaast voorlopig gewoon bestaan. Want zoete recepten delen.... hoort nou eenmaal bij mijn gepuzzel;-)