donderdag 4 februari 2016

De Pier op met Madame Cocos!
De Pier in Scheveningen. Zomervakantie, zon, zee en hele dagen op het strand. Om het half uur haalden mijn vriendinnen en ik ijs bij mijn twee nichten die in het MacDonald's filiaal aan de boulevard werkten. Extra grote Sunday's;-) De Pier op? Dat deden we eigenlijk nooit. De blinde vlek die je als puber ontwikkelt voor alles in je omgeving, slokte ook deze grote betonnen massa op. 

Maar afgelopen weekend was ik terug en blijkt de Pier te zijn omgetoverd in een heus food-paradijs! Leuk voor iedereen die van eten, foodtrucks en festival-achtige taferelen houdt. Omringd door geuren van pulled pork & burgerbar, blijft mijn sensor tijdens festivals toch altijd gericht op zoete gerechten. En deze keer was er een hele stand vol kokosmakronen van Madame Cocos waar ik blij van werd! Cocosballs naturel, met gember-peper (mijn favoriet!), rum-rozijnen, pure chocolade, witte chocolade & een speciale speculaas-variant. 

De Madame Cocos foodtruck crost het hele land door op zoek naar de leukste foodtruckfestivals en evenementen om zoveel mogelijk liefhebbers te laten genieten van de lekkerste cocosballs. 
Kan je niet wachten en ga je liever zelf aan de slag? Kijk dan op de website www.madamecocos.nl. Daar koop je potten met de perfecte mix voor homemade coconut pastry!

De Pier zie ik nu met andere ogen. Heel even zou ik willen dat ik weer dat pubermeisje was die de hele dag de tijd had om op het strand te liggen. Elk half uur even de Pier op, om écht lekker eten te scoren;-)

De Pier zie ik nu met een nieuwe (foodie)blik!