vrijdag 23 januari 2015

Bij Jonnie BoerTien jaar geleden begon ik voor mijzelf. Eerst alleen als webdesigner, later ook steeds meer als vormgever van bredere projecten. Deze week kreeg ik een pen met reclame opgestuurd door een bedrijf met daarop ‘gefeliciteerd met uw 10 jarig bestaan’ en ging er een belletje rinkelen. Time flies when you're having fun;-) Ik heb gewoon ineens een jubileum te vieren dit jaar!


Vormgeven

Ik ontwerp en typ de wereld om mij heen en probeer zo vorm te geven, mooie stukjes achter te laten. Mijn oorspronkelijke werkzaamheden heb ik steeds verder uitgebreid. Ik fotografeer, schrijf (web)teksten en vind het het allerleukste wanneer ik een totaalconcept neer mag zetten. En helemaal gaaf als daarbij twee passies samenkomen, zoals sites bouwen die iets met eten te maken hebben. Dus toen ik hoorde dat ik foto’s mocht maken en een speciale website mocht bouwen voor een nieuw, exclusief steakmes dat speciaal gemaakt is voor Jonnie Boer, was ik heel blij!

De Librije

Afgelopen week ging ik mee op pad met Elwin de Veld van Slijperij J.M. van Rangelrooij, terwijl hij deze mooie nieuwe Japanse messen aan Jonnie Boer ging presenteren. Met de camera in de aanslag en een gezonde hoeveelheid spanning (hey, ik ben en blijf een foodie die toch wel knikkende knietjes krijgt in de nabijheid van zo’n grote driesterrenchef) ging ik aan de slag met fotograferen. Te midden van de werkzaamheden die in volle gang waren om De Librije klaar te stomen voor de opening deze week, kreeg ik alle ruimte om mijn gang te gaan met de camera. Een bijzondere ervaring! Trots om onderdeel te zijn van dit mooie project!

Deze week ging de nieuwe website live. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk op www.jonniessteakmes.nl!

Hier enkele 'behind the scene' foto's: