woensdag 30 juli 2014

Het 25ste nummer van Jamie magazineGuilty pleasure van deze week: Jamie himself;-)
Jamie Oliver! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op deze man! In mijn studententijd keek ik al naar zijn kookprogramma’s en vooral zijn 'Midnight Breakfast' (nachtelijk ontbijt om de kater alvast tegen te gaan) was populair! Later leerde ik koken aan de hand van zijn kookboeken en deed ik voorzichtige pogingen om in mijn eigen achtertuin groenten en kruiden te laten groeien. Zijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk. Een echte fan dus & altijd benieuwd naar zijn volgende uitdaging, boek of magazine. Ik ben erg blij met de Nederlandse editie van Jamie Magazine en nu ligt het 25ste nummer in de winkels!

Het 25ste nummer van Jamie magazine is één groot zomers feestnummer dat vol staat met de vrolijkste cocktails, oogverblindende taarten en heel veel zonnig buiteneten. Daarnaast neemt het magazine je mee langs de leukste adresjes op Mallorca en geven ze je inspirerende campingrecepten om er deze zomer ook voor je tent of caravan een feestje van te kunnen maken. Op naar de winkel dus!

De Confetticake uit dit 25ste nummer is al uitgekozen door dochterlief die haar zomerse verjaardag graag viert met uitbundige taarten! Zelf word ik blij van de ijstaart en de weelderige worteltaart, of blader door naar het einde van het nummer voor de mooie perzik-amandeltaartjes! Op en top zomer en waanzinnig lekker!