Tien jaar Tarte taart An! Niet altijd online, wel vaak te vinden in de keuken! Om te koken, om te eten en om verhalen te delen. Over Franse patisserie, over koken uit favoriete kookboeken, over gin-tonic, over kruiden uit de (moes)tuin en over mijn muziek (Salon Perdu), met foto's en soms recepten. Na 'elke week een excuus voor taart', 'een jaar vol Franse patisserie' & 'een jaar vol guilty pleasures', deel ik nog steeds enthousiast wat mij bezig houdt;).
vrijdag 21 juni 2013
Le potager
De laatste Franse regio is aan zet! De lekkerste douceurs uit het Sud-Ouest van Frankrijk. De eerste taart heeft al in de oven gestaan, de foto’s zijn geschoten en de taart is tot op de laatste kruimel op;-) Volgende week alles over deze gâteau Basque.
Vandaag introduceer ik mijn moestuin op dit blog. Wil je weten waarom ik blij word van aarde aan mijn handen en het eindeloos wieden van onkruid? Lees hier dan verder!