donderdag 25 april 2013

Een kroningseditie


De taart-max is bereikt deze week;-) We hebben er weer kilo's suiker, meel, citroenrasp, boter en zelfs marsepein doorheen gejaagd! Meisje wordt 5... Een kroningseditie van een feest! Vol oranje, kroontjes, rood/wit/blauw, bakkers van de koning, mini-koningen en koninginnen. Vive le roi;-)

Feestje stond in het teken van...
Door de dames en heren gefröbelde taartjes.
Driscolls fruit!
Deze week een leuk gesprek gehad met een onderzoeksbureau over Driscolls (waar ik al eerder een bericht over heb gepost). Ik ben fan van het fruit van Driscolls! Hoop dat ik iets heb bijgedragen. Als mooi teken lagen deze week de frambozen van Driscolls weer bij mijn plaatselijke Jumbo! Yesss...dat vraagt om een tarte aux Myrtilles met een extra topping van frambozen (vitamines)! Voor de volwassen exemplaren op het kinderfeest.Aardbeienschuitjes voor dame van 5.
En heel Hollands: ook nog taart van de Hema.
Lekkere taartjes uit Den Haag van lieve Lisa!

Na deze overdosis (dit was de oogst van een week taart-eten!) ben ik wel toe aan iets zonder kleurstoffen en slagroom. Zin in groen en gezond! Gelukkig is het moestuin-seizoen weer begonnen en kan ik mijn kilo's kwijt door als een idioot te tuinieren! De vensterbank staat al vol met mooie kleine plantjes en de eerste mega-spierpijn-na-moestuin-work-out zit er al op!