zondag 18 november 2012

Suikergoed & appeltjes van Oranje


Deze week even pas op de plaats: we zijn hier namelijk helemaal 'stuffed turkey' van alle Hollandse (zelfgemaakte) pepernoten & speculaas, marsepein en al het oud-Hollandse suikergoed dat een mens zich kan voorstellen! Ik kan echt even geen taart meer zien (en dat zegt veel;-)). Ter inspiratie voor iedereen die nog wel een gaatje over heeft voor komende Sinterklaasweken verwijs ik graag naar de Sweet Table die ik vorig jaar voor de Sweet Table Contest in elkaar draaide: een tafel vol Hollandse Sinterklaas taferelen! Als ik over een paar dagen weer een normaal suiker-level heb bereikt ga ik door met regio 6 van mijn trip door zoet Frankrijk!
• Lees hier alles over de Sweet Sinterklaas Table

Of misschien word je wel blij van het maken van een taart in de vorm van het boek van Sinterklaas:
• Maak zelf een Sinterklaas-taart!

Eigen borstplaat maken is ook echt het proberen waard:
• Zo maak je je eigen home-made borstplaat

En voor iedereen die zelf langs wil bij Sinterklaas:
www.huisvansinterklaasinutrecht.nl