vrijdag 29 maart 2013

Pasen!

 
Even een uitstapje: lang leve de paastafel! De eieren zijn geverfd, het huis ‘soort van’ gekuist (ok ... even eerlijk... de grote voorjaarsschoonmaak is iets waar ik me echt wel mee bezig zou willen houden in het kader van een prachtig' VT-wonen-achtig' eindresultaat, maar zo organisatorisch ben ik op dit moment niet. Werken, bloggen, kids en manlief na een ongelukkig ski-ongeluk... ik ben al blij als alles & iedereen up-and-running blijft - desnoods met krukken!). Alle ingrediënten voor de kaneelbroodjes en knapperig platbrood zijn binnen. Het paasweekend kan beginnen!

Hier ter inspiratie een overzicht van de paasfotoshoot die ik deze maand samen met mijn zusje El (EJKDesign) en nichten An (Anne Kruit Fotografie) & Denise (Denise kookt!) hield. Ik schreef hier al eerder over de making-off: een weekend vol koken, stylen en foto’s maken! Ben al sinds die fotoshoot in opperbeste paasstemming: maak er een mooi & lekker weekend van! Joyeuses Pâques!
-x- AnBruchetta met doperwtjes van Denise kookt!

Bruchetta, cirtoentartelette & Ottolenghi briochetaart.

Ingrediënten voor de Ottolenghi-taart


Klaar voor de start...

Mmmm...