Zakelijk

De afgelopen tien jaar heb ik mij naast mijn interesse voor eten ingezet voor mijn eigen bedrijf in webdesign en vormgeving (www.rouboskoring.nl). Gaandeweg ontdekte ik hoe belangrijk het materiaal is waar je mee werkt. Ik ben steeds meer gaan fotograferen, om zo zelf te beschikken over mooi fotomateriaal voor de sites die ik bouwde. Langzaam maar zeker heeft mijn interesse in het food narrative meer vorm gegeven aan de projecten waar ik aan werkte. Voorbeelden van mijn foodfoto’s zijn te vinden op diverse websites. Op mijn zakelijke website www.foodierecords.nl kunt u meer informatie vinden over mijn werk.

Ik schrijf graag over dingen die ik mooi vind, ook in opdracht! Uitsluitend positief, want ik schrijf alleen over producten waar ik enthousiast over ben. Reviews over eten, voeding, winkels, restaurants & patisserie zaken zijn op mijn lijf geschreven. Zodra het over patisserie, Frankrijk, taart of ander zoete zaken gaat, klopt mijn hart nog sneller!
Heeft u een geweldig product of levert u een mooie dienst en wilt u graag een pakkende tekst over uw bedrijf of product? Wilt u een omschrijvende tekst voor uw product? Of een advertorial over een product of dienst? Neem dan contact op met mij! Bezoek mijn zakelijke website www.foodierecords.nl voor meer informatie over de mogelijkheden!

het schrijven van een advertorial, (met het blog www.tartetaartan.nl als platform)
het schrijven van een advertorial (voor op een ander platform)
het fotograferen van uw product
het schrijven van artikelen
het beschrijven van uw product (bestemd als reclame-uiting)
het schrijven/redigeren van webteksten voor uw website
het schrijven van blogs in opdracht
het schrijven van columns (voor online en geprinte media)