• een bezoekje aan een Zweedse Conditorei • mijn jarige moeder • bietenkoekjes • Jamie Oliver’s kipsate met limoen & peper • het uitproberen van het carrotcake-recept van Nielson • nachtbakken • Franse film ‘La Delicatesse’ (niks met eten te maken, wel heel mooi -zie de trailer hieronder) • zalmmousse di mama • kletsen met oma • 4 generaties op een bank • het terugvinden van een oude videocamera met beelden van mijn dametjes toen ze nog heel klein waren (compleet vergeten, dus extra bijzonder - wat gaat de tijd snel!) • borrelen met doppinda’s (vlootjes Nies!) • wijntjes met manlief & heel veel petit-fours;-)
Tien jaar Tarte taart An! Niet altijd online, wel vaak te vinden in de keuken! Om te koken, om te eten en om verhalen te delen. Over Franse patisserie, over koken uit favoriete kookboeken, over gin-tonic, over kruiden uit de (moes)tuin en over mijn muziek (Salon Perdu), met foto's en soms recepten. Na 'elke week een excuus voor taart', 'een jaar vol Franse patisserie' & 'een jaar vol guilty pleasures', deel ik nog steeds enthousiast wat mij bezig houdt;).
zondag 19 januari 2014
#watditweekendbracht
• een bezoekje aan een Zweedse Conditorei • mijn jarige moeder • bietenkoekjes • Jamie Oliver’s kipsate met limoen & peper • het uitproberen van het carrotcake-recept van Nielson • nachtbakken • Franse film ‘La Delicatesse’ (niks met eten te maken, wel heel mooi -zie de trailer hieronder) • zalmmousse di mama • kletsen met oma • 4 generaties op een bank • het terugvinden van een oude videocamera met beelden van mijn dametjes toen ze nog heel klein waren (compleet vergeten, dus extra bijzonder - wat gaat de tijd snel!) • borrelen met doppinda’s (vlootjes Nies!) • wijntjes met manlief & heel veel petit-fours;-)